Vers gemaakt Italiaans ijs door Marco Collu
De in Sardiniƫ geboren ijsbereider Marco Collu maakt dagelijks vers ijs. Hiervoor gebruikt hij alleen ingrediƫnten zonder kunstmatige geur- kleur- en/of smaakstoffen. Bij het bereiden van het ijs worden er geen compromissen gemaakt en gaat hij alleen voor de beste kwaliteit. Daarom wordt La Dolce ijs alleen met echte melk gemaakt, in plaats van melkpoeder.

Marco Collu

Marco Collu

Allergenen
Bij elke smaak hebben we een naamkaartje staan waarop de allergenen staan. Deze staan rechtsboven aangegeven op het kaartje. Hierop wordt aangegeven of er Melk, Soja, Gluten, Pinda's en/of Noten in zitten.

Lactosevrij ijs
Al onze fruitsmaken zijn op waterbasis. Deze zijn dus lactose-vrij. Ook is onze pure chocolade op waterbasis. Deze noemen we de Nero Nero chocolade.

Glutenvrij ijs
Gluten hebben we maar in een paar smaken zitten. Gemiddeld zijn 18 smaken glutenvrij. Ook hebben we glutenvrije hoorntjes.

Suikervrij ijs
Wij hebben ook suikervrij yoghurt- en aardbeienijs in ons assortiment. Dit ijs is gezoet met stevia, een 100% plantaardig zoetmiddel.

Allergenen schepijs
Dit zijn de smaken die we het vaakst in de vitrine hebben. Er kunnen een of twee smaken anders zijn. Hiervan zijn de allergenen ook zichtbaar in de ijssalon. LET OP: Omdat we een maar een kleine ijsmakerij hebben en we al ons ijs maken in dezelfde ruimte, kunnen we niet garanderen dat het ijs geen sporen kan bevatten.

Wat zeggen onze gasten?